Klicka på bilden i nyheterna för att få fram fler bilder och mer text.
 

En härlig och glädjefylld utställningsdag på Landskronas brukshundsklubb. Alla 5 Icks-hundarna + Tokaj fick Excellent. Asta, Tokaj och Zäta med CK. Asta blev bästa tik av 12 fina tikar och knep sitt första CERT. Tack Bless, Elsa, Santos och Zäta ned mattar och husse för en fin dag ❤️

En härlig och rolig helg med Rasspecial i Svenska Schipperke Ringen. ICKS Chianti "Elsa" blev BIR valp. Syster Irma (ICKS Cava) tävlade framgångsriks med lillmatte i "Barn med hund"

Ny hemsida

17.05.2023

Nu har vår nya hemsida publicerats. Vi har bytt hemsideleverantör och självklart är det en del fix vid själva bytet. Det kan därför vara en del små felaktigheter inledningsvis som jag ber er ha överseende med. Tveka aldrig att kontakta mig och ställa frågor.

Härlig och nyttig aktivitet med Västra Härjedalens Brukshundsklubb. Promenad med flera hundkompisar i vacker "fjällmiljö".

Idag hade vi en kul liten släktträff med skogspromenad, utställningsträning och lek 🐕🥰🐕

Idag gratulerar vi Irma och Irmas lillmatte Bella. Vid sin utställningsdebut gjorde Irma succe med BIR och BIG2. Men störst av allt Bella och Irma knep 1:a pris i klassen "Barn med Hund", Varmt Grattis!!!